Μπρούκλιν Νετς: Χάνει την πρεμιέρα ο Μπρουκ Λόπεζ

Παρά την αισιοδοξία των τελευταίων ημερών, ο Μπρουκ Λόπεζ κρίνεται πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι των Μπρούκλιν Νετς.

Οι Νεοϋορκέζοι ξεκινούν τη regular season του 2014-15 στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς (30/10, 02:30), αλλά φαίνεται πως θα στερηθούν των υπηρεσιών του Λόπεζ (πόδι), οπότε ο Μέισον Πλαμλί θα βρεθεί στη βασική πεντάδα δίπλα στον Κέβιν Γκαρνέτ. Άλλωστε, ο 26χρονος σέντερ περιορίστηκε σε ομαδικές ασκήσεις χωρίς σωματικές επαφές και σήμερα, γεγονός που αντικρούει την αισιοδοξία για παρουσία του στον αυριανό αγώνα, που αποτελεί τη φετινή πρεμιέρα και των «C’s».

Ο Μπραντ Στίβενς δεν υπολογίζει τον Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), αλλά ο Ραζόν Ρόντο (χέρι) μάλλον θα παίξει, κάτι που σημαίνει πως ο Μάρκους Σμαρτ θα κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο ως αναπληρωματικός του. Πάντως, ο βασικός πλέι-μέικερ των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης κρίνεται ακόμα αμφίβολος, καθώς εκκρεμεί οριστική και αμετάκλητη ιατρική έγκριση για συμμετοχή στο αυριανό ματς, ενώ ο Στίβενς ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι στο… 83% και πως θα αγωνιστεί χωρίς χρονικό περιορισμό, αν παίξει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×