Μιλγουόκι Μπακς: Οκτώ πόντους για Αντετοκούνμπο, νίκη με 76ερς (videos)

Παραχώρησαν μόλις επτά πόντους στην τέταρτη περίοδο οι Μιλγουόκι Μπακς, ώστε να κερδίσουν με 93-81 τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «BMO Harris Bradley Center».

Στο παρθενικό εντός έδρας ματς της ομάδας του για τη regular season του 2014-15, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκ νέου εκτός της βασικής πεντάδας του Τζέισον Κιντ, ο οποίος δεν άλλαξε το αρχικό σχήμα του, ενώ πριν από το παιχνίδι ανέφερε πως ο Τζέριντ Μπέιλες (6 ποντ., 3/7 σουτ, 4 ασ.) είναι ο αναπληρωματικός πλέι-μέικερ πίσω από τον Μπράντον Νάιτ (13 ποντ., 2/8 σουτ, 8 ασ., 7 ριμπ.) και μπροστά από τον Κένταλ Μάρσαλ (0 ποντ., 1 λαθ., 5 λεπτ.). Πάντως, ο Έλληνας διεθνής πήρε 26 λεπτά, στα οποία γέμισε τη στατιστική του με 4/8 δίποντα, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα μπλοκ και τέσσερα λάθη, ενώ συνολικά ξεχώρισε ο Ο Τζέι Μέιο με 25 πόντους.

{youtube}2lZPncbWH1c{/youtube}

Στα πιτς έμειναν οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι), ενώ ο Ζάζα Πατσούλια δεν χρησιμοποιήθηκε, αλλά τα «ελάφια» ανέβηκαν στο 1-1. Επίσης ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα ανανεωθεί μονομερώς το συμβόλαιο του Νάιτ, ο οποίος θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι. Από την άλλη έλειψαν οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος), Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), αλλά ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε επέτρεψε στη δράση με παρουσία 25 λεπτών (6 ποντ.. 2/5 σουτ) ως αναπληρωματικός.

Μέσα σε όλα ανανεώθηκε μονομερώς το rookie συμβόλαιο του Κάρτερ-Ουίλιαμς για το 2015-16, όπως συνέβη επίσης με εκείνο των Νέρλενς Νόελ και Τόνι Ρότεν, οι οποίοι πέτυχαν από 14 πόντους στην αποψινή αναμέτρηση, με το πέρας της οποίας οι «σίξερς» υποχώρησαν στο 1-1. Στους 15 πόντους έφτασε ο Χόλις Τόμπσον, ώστε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μπρετ Μπράουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×