Ατλάντα Χοκς: Έριξαν στο 2-5 τους Νικς (videos)

Ήταν πίσω με διψήφια διαφορά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά οι Ατλάντα Χοκς κέρδισαν με 103-96 τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Philips Arena».

Φυσιολογικά φανέρωσαν κόπωση μετά τη χθεσινή ήττα τους στη δεύτερη παράταση από τους Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά ανέτρεψαν τα δεδομένα μετά το 63-48 υπέρ των Νεοϋορκέζων στο τρίτο 12λεπτο και ανέβηκαν στο 2-3. Παράλληλα, η ομάδα του Ντέρεκ Φίσερ γνώρισε τέταρτη διαδοχική ήττα και υποχώρησε στο 2-5 εν τη απουσία των Χοσέ Καλντερόν (γάμπα), Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος) και Πάμπλο Πριτζιόνι (αστράγαλος). Μάλιστα, ο προπονητής των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» συνέχισε τα πειράματά του επαναφέροντας τον Σέιν Λάρκιν (9 ποντ., 4/8 σουτ, 29 λεπτ.) στο αρχικό σχήμα του σε βάρος του… Τζέισον Σμιθ (2 ποντ., 1/4 σουτ, 11 λεπτ.), αφού αποφάσισε να δοκιμάσει κοντύτερη βασική πεντάδα.

{youtube}9hIOW4ELZ9A{/youtube}

Προφανώς αισθάνθηκε δικαιωμένος αποκτώντας διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό, παρά τους 20 πόντους του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος είχε 8/20 σουτ και 9 ριμπάουντ. Ακολούθησαν οι Ιμόν Σουμπέρτ με 19, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ με 15 και Αμάρε Στουντεμάιρ με 14, αλλά ο Κάιλ Κόρβερ των «γερακιών» ευστόχησε σε έξι τρίποντα και σημείωσε 27 πόντους. Στους 19 έφτασε ο Τζεφ Τιγκ και στους 12 ο Ντε Μαρ Κάρολ, ενώ οι Πολ Μίλσαπ και Ντένις Σρόντερ πέτυχαν από 11. Τέλος θυμίζουμε πως ο Άντριαν Πέιν (πόδι) έμεινε έξω.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×