Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Τρομερός Ντέιβις και με Λέικερς (videos)

Συνέχισε τις απίστευτες εμφανίσεις ο Άντονι Ντέιβις οδηγώντας τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο 109-102 εναντίον των Λος Άντζελες Λέικερς, στο «Smoothie King Center».

Στην προκειμένη είχε 25 πόντους (12/16 σουτ), 12 ριμπάουντ και έξι μπλοκ, ενώ ως σύνολο οι «πελεκάνοι» εξόντωσαν τους Λέικερς με επιμέρους 22-12 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Εν τέλει ανέβηκαν στο 4-3, ενώ οι «λιμνάθρωποι» υποχώρησαν στο 1-7 εν τη απουσία των Στιβ Νας (μέση), Νικ Γιανγκ (αντίχειρας), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ουέιν Έλινγκτον (άδεια). Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» απώλεσαν και τον Ρόνι Πράις (0 ποντ., 0/2 σουτ, 3 ασ., 2 ριμπ., 17 λεπτ.) λόγω αντιαθλητικού φάουλ σε βάρος του Όστιν Ρίβερς (8 ποντ., 3/6 σουτ, 4 ασ., 20 λεπτ.), που προκάλεσε την αποβολή του 31χρονου πλέι-μέικερ.

{youtube}YtkHD0idY9w{/youtube}

Για τους Πέλικανς, οι Τζον Σάλμονς και Ντάριους Μίλερ ήταν στη διάθεση του Μόντι Ουίλιαμς, αλλά έμειναν εκτός rotation μαζί με τον Τζίμερ Φρεντέτ, ενώ τον Ντέιβις ακολούθησε ο Ταϊρίκ Έβανς με 19 πόντους και 11 ασίστ. Από 17 πόντους σημείωσαν οι Τζρου Χολιντέι και Ράιαν Άντερσον, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ των Λέικερς έφτασε στους 33 με 10/28 σουτ.

{youtube}CXlM942Gyhw{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×