Ντένβερ Νάγκετς: Συνέχεια στο σερί, χτύπησε… ξανά ο Ρόουζ των Μπουλς (videos)

Πέμπτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σημείωσαν οι Ντένβερ Νάγκετς με 114-109 σε βάρος των Σικάγο Μπουλς στο «Pepsi Center».

Άλλωστε, ο Τάι Λόουσον συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις συμπληρώνοντας 20 πόντους (7/16 σουτ, 12 ασ., 3 κλεψ.) με καθοριστικό καλάθι στα τελευταία λεπτά, που δεν επέτρεψε στους «ταύρους» να ολοκληρώσουν την ανατροπή διψήφιας διαφοράς μέσα στην τέταρτη περίοδο εν τη απουσία του Ντέρικ Ρόουζ (2 πόντ., 1/4 σουτ, 9:52). Εξάλλου, ο 26χρονος πλέι-μέικερ ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε από το πρώτο 12λεπτο, ενώ με το πέρας της αναμέτρησης ο Τομ Θίμποντο εξήγησε πως ο ίδιος ζήτησε του Ρόουζ να μην ρισκάρει επιστρέφοντας στο παρκέ για το δεύτερο 24λεπτο.

{youtube}iE68CAOuRF4{/youtube}

Θυμίζουμε πως εξ αρχής αποκλείστηκαν οι Γιοακίμ Νοά (μάτι) και Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος), όπως οι Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) των «σβόλων», που ανέβηκαν στο 7-7 ρίχνοντας τους Μπουλς στο 9-6. Πέρα από τον κεφάτο Λόουσον, ο Άαρον Αφλάλο «έγραψε» 19 πόντους με τρία τρίποντα, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζίμι Μπάτλερ με 32 πόντους. Τέλος αναφέρουμε πως ο rookie Κάμερον Μπέρστοου (2 πόντ., 1/4 σουτ, 18:46) βρέθηκε στη βασική πεντάδα του Θίμποντο λόγω των παραπάνω απουσιών, αν και είχε παίξει μόλις ένδεκα λεπτά από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15.

{youtube}Ci2awX3pHAc{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×