Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Αμφίβολοι οι Κάρι και Τόμπσον

Αμφότεροι αναμένεται να παίξουν απόψε, αλλά οι Στέφεν Κάρι και Κλέι Τόμπσον δηλώθηκαν αμφίβολοι από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο μεν ανέφερε μετά το προχθεσινό ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ότι ο τραυματισμός στον αστράγαλο δεν είναι σοβαρός, ενώ ο Τόμπσον «έβγαλε» χωρίς περιορισμούς το πρωινό ζέσταμα του Στιβ Κερ παρά ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, που αποκάλυψαν οι «πολεμιστές», λίγες ώρες πριν από το αποψινό ματς (03/12, 05:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «ORACLE Arena». Παράλληλα απέκλεισαν εκ νέου τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος αναμένεται πλέον να επανεξεταστεί πριν από το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι (05/12, 05:30) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Από την άλλη, ο Ζακ Βον θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Άαρον Γκόρντον (πόδι) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος).

Σε άλλο σημερινό ματς (03/12, 05:00), οι Σακραμέντο Κινγκς υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς στο «Sleep Train Arena» χωρίς τον Ντε Μάρκους Κάζινς (ίωση), ο οποίος επανεξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Μάικ Μαλόουν, ο οποίος αρχικά άφησε να εννοηθεί πως ο βασικός σέντερ του θα δώσει το παρών στον αποψινό αγώνα. Στα του μοναδικού καναδικού συλλόγου του NBA, ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) είναι στα πιτς, αλλά ο Αμίρ Τζόνσον (πόδι) είναι στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι, ενώ ο Τζέιμς Τζόνσον ανέφερε ότι συνολικά από το πέρασμά του από τους εκπρόσωπους του Σακραμέντο μονάχα η… γέννηση του γιου του παραμένει στη μνήμη του.

Αύριο (04/12, 04:00), οι «πτερόσαυροι» θα βρεθούν στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ, για τους οποίους μάλλον θα επιστρέψει στη δράση ο Ντέρικ Φέιβορς (ίωση) μετά τον αποκλεισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Ντένβερ Νάγκετς, αφού υποστήριξε πως νιώθει καλύτερα και δήλωσε ετοιμοπόλεμος. Αμφίβολη θεωρείται επίσης η παρουσία του Τζέρεμι Έβανς (αστράγαλος), ενώ ο Τουρ Μάρι γύρισε στο βασικό ρόστερ ύστερα από παρουσία στους Αϊντάχο Σταπίντ της D-League. Τέλος, ο Ρούντι Γκομπέρ αποκάλυψε πως ο Κουίν Σνάιντερ του ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, γεγονός που προκάλεσε καλύτερη παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι με τους «σβόλους».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×