Σάρλοτ Χόρνετς: Αργοπορημένη… ανάσταση με Νικς (videos)

Χάρη σε buzzer-beater του Κέμπα Ουόλκερ, οι Σάρλοτ Χόρνετς επικράτησαν των Νιου Γιορκ Νικς με 103-102 στο «Time Warner Cable Arena».

Προηγήθηκαν με διαφορά είκοσι πόντων προς το τέλος του τρίτου 12λεπτου, αλλά έμειναν πίσω στο σκορ, πριν ο βασικός πλέι-μέικερ του Στιβ Κλίφορντ συμπληρώσει ένδεκα πόντους (4/15 σουτ) με το νικητήριο λέι-απ. Από την πλευρά του, ο Τζέραλντ Χέντερσον έφτασε στους 22 πόντους στο καλύτερο παιχνίδι του μέσα στη regular season του 2014-15, ενώ οι Αλ Τζέφερσον και Λανς Στίβενσον πρόσφεραν από 16 βοηθώντας στην άνοδο στο 5-15 ύστερα από δέκα διαδοχικές ήττες. Παράλληλα, οι Νεοϋορκέζοι υποχώρησαν στο 4-17 με έβδομο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα εν τη απουσία των Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο).

{youtube}IlSbIGKEnLE{/youtube}

Από την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν έλειψαν εκ νέου οι Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία), αλλά ο Γκάρι Νιλ γύρισε στα παρκέ με 13 πόντους (5/6 δίπ., 0/3 τρίπ., 21:37). Τέλος, ο Καρμέλο Άντονι των Νικς συμπλήρωσε 32 πόντους με 11/22 σουτ, αλλά αστόχησε σε κρίσιμο σουτ στην προτελευταία φάση της αναμέτρησης.

{youtube}eJmjgJ1ae0A{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×