Μιλγουόκι Μπακς: «Άναψε» ο Αντετοκούνμπο με Χιτ (videos)

Δεκατέσσερις πόντους πέτυχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμβάλλοντας στο 109-85 των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Μαϊάμι Χιτ στο «BMO Harris Bradley Center».

Ο «Greek Freak» ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη του Τζέισον Κιντ εξασφαλίζοντας 31:35, στα οποία είχε 3/8 δίποντα, 8/11 βολές, επτά ριμπάουντ, δύο μπλοκ, ένα λάθος και ένα… τρομερό κάρφωμα πάνω στον Κρις Μπος. Ο προπονητής των «ελαφιών» θυμήθηκε και τον Κένταλ Μάρσαλ, ο οποίος συμπλήρωσε 20 πόντους με τρία τρίποντα στο τέταρτο 12λεπτο, που δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας. Από την πλευρά του, ο Λάρι Σάντερς (6 πόντ., 3/7 δίπ., 17:49) έπαιξε ως αναπληρωματικός του Ζάζα Πατσούλια (4 πόντ., 2/2 δίπ., 8 ριμπ., 23:34), αν και αρχικά αποκλείστηκε λόγω ίωσης!

{youtube}OK5lk5_AKHI{/youtube}

Πράγματι έμειναν έξω οι Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο), Τζον Χένσον (πόδι), Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), γεγονός που δεν απέτρεψε την άνοδο των Μπακς στο 11-10 ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα ξεκίνησαν σειρά πέντε εκτός έδρας αγώνων με τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα και υποχώρησαν στο 9-10 εν τη απουσία των Λουόλ Ντενγκ (χέρι), Νόρις Κόουλ (ίωση) και Κρις Άντερσεν (αστράγαλος), παρά 28 πόντους του Ντουέιν Ουέιντ και 21 του Μπος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×