Λος Άντζελες Λέικερς: Βασικός ο Νικ Γιανγκ, εκτός πεντάδας ο Ουές Τζόνσον

Αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του προπονητή των Λος Άντζελες Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ, γύρω από προσαρμογές στη βασική πεντάδα του.

Σήμερα (06/12) διέρρευσε πως ο Νικ Γιανγκ θα πάρει τη θέση του Ουές Τζόνσον στο αρχικό σχήμα του αυριανού ματς (08/12, 04:30) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Staples Center». Όπως και να έχει, οι Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ για τους «πελεκάνους» προηγείται σημερινό παιχνίδι (07/12, 05:30) στο «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Θυμίζουμε πως αμφότερα τα ματς θα χάσει ο Έρικ Γκόρντον (ώμος).

Στα των Κλίπερς, ο Ρέτζι Μπούλοκ (αστράγαλος) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και εκτιμήθηκε πως θα μείνει έξω για μερικές ακόμα ημέρες, ενώ στο περιθώριο είναι επίσης ο Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας), παρά την πρόοδό του μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Αποκλείστηκε επίσης ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, οπότε ο Τζάρεντ Κάνινγχαμ θα αποτελέσει εκτάκτως τον αναπληρωματικό πλέι-μέικερ πίσω από τον Κρις Πολ.

Ακόμα, ο ιδιοκτήτης, Στιβ Μπάλμερ, επανέλαβε πως δεν θα υπολογίσει χρήματα, ώστε να δυναμώσει την ομάδα του. Έτσι άφησε να εννοηθεί πως το επόμενο καλοκαίρι ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν θα αποσπάσει νέο συμβόλαιο ως unrestricted free agent, γεγονός που θα ξαναφέρει τον σύλλογο του Λος Άντζελες πάνω από το όριο του salary cap.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×