Ατλάντα Χοκς: Διεύρυναν το σερί (video)

Τη δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν οι Ατλάντα Χοκς, για να κερδίσουν με 96-84 τους Ντένβερ Νάγκετς για την έκτη διαδοχική νίκη τους.

Στο 9-2 στη «Philips Arena» και συνολικά στο 13-6 έφθασαν τα «γεράκια», με τον Πολ Μίλσαπ να κάνει λίγο από όλα στο παρκέ, τελειώνοντας με 23 πόντους, δύο ριμπάουντ ισάριθμες ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Ο Κάιλ Κόρβερ συνείσφερε 15 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ και ο Ντε Μαρ Κάρολ είχε 11 πόντους, εννέα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και μία ασίστ.

Με 22 λάθη και τραγικά ποσοστά ευστοχίας (36% στα σουτ εντός παιδιάς, 6/35 τρίποντα) οι «σβόλοι» έμειναν στο 9-11. Ο Ουίλσον Τσάντλερ τελείωσε με 12/22 σουτ και συνολικά 29 πόντους, δέκα ριμπάουντ, δύο ασίστ και πέντε λάθη, ενώ αποκλείστηκε ο Κένεθ Φαρίντ λόγω τραυματισμού στη μέση και ο Τζέι Τζέι Χίκσον πήρε τη θέση του στη βασική πεντάδα (1/6 σουτ, εννέα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο). Εκτός έμειναν και οι επίσης τραυματίες Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Νέιτ Ρόμπινσον (μέση) και Ράντι Φόι (τετρακέφαλος).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×