Ντάλας Μάβερικς: «Πελάτιασαν» τους Πέλικανς (video)

Χάρη σε δυναμική εμφάνιση του Μόντα Έλις στην τέταρτη περίοδο, οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 112-107 στο «American Airlines Center».

Ο 29χρονος γκαρντ επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις ύστερα από μικροτραυματισμό με 26 πόντους (11/19 σουτ), εκ των οποίων οι 13 καταγράφηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης και διασφάλισαν την άνοδο των Τεξανών στο 17-7. Στο πρώτο ημίχρονο, οι «μαβς» απώλεσαν… δύο φορές διψήφιο προβάδισμα και ολοκλήρωσαν το 24λεπτο όντας πίσω με 51-47, αλλά ξαναβρέθηκαν μπροστά στο σκορ, πριν «καθαρίσει» ο Έλις. Από 20 πόντους πέτυχαν οι Τσάντλερ Πάρσονς, Ντιρκ Νοβίτσκι και Ντέβιν Χάρις, ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον έμεινε εκ νέου στο περιθώριο μαζί με τον Τζαμίρ Νέλσον (ώμος).

Εν τέλει έριξαν στο 10-11 τους «πελεκάνους», που ηττήθηκαν σε ένατο διαδοχικό ματς με τους Μάβερικς. Από την άλλη, ο Άντονι Ντέιβις «έγραψε» 31 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Τζρου Χολιντέι 30 πόντους και δέκα ασίστ. Ακολούθησε με 13 πόντους ο Ράιαν Άντερσον, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο, που θα διαμόρφωνε ισοπαλία, έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα. Θυμίζουμε επίσης πως ο Μόντι Ουίλιαμς στερήθηκε εκ νέου των υπηρεσιών του Έρικ Γκόρντον (ώμος).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×