Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Έλαμψαν με Σανς (video)

Με δίδυμο φωτιά τους Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν με 112-88 των Φοίνιξ Σανς.

Ο πρώτος τελείωσε με 28 πόντους, οκτώ ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ και ο δεύτερος συνείσφερε 23 πόντους και οκτώ ριμπάουντ για την έκτη διαδοχική νίκη της ομάδας τους και το 11-13. Ο 26άχρονος γκαρντ συμπλήρωσε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια έχοντας τουλάχιστον είκοσι πόντους και πέντε ριμπάουντ/ασίστ, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του στο χέρι. Πριν από το ματς στην «Chesapeake Energy Arena» ο Σκοτ Μπρουκς είπε πως ο Ντουράντ θα παίξει πάνω από τριάντα λεπτά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στο πόδι, αλλά η μεγάλη διαφορά στο σκορ περιόρισε το χρόνο συμμετοχής του σε 24’.

Οι «ήλιοι» βρέθηκαν να χάνουν με 41-29 στο φινάλε της πρώτης περιόδου και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν, μένοντας στο 12-13. Πρώτος σκόρερ τους αναδείχθηκε ο Τζέραλντ Γκριν με 15 πόντους αλλά μόλις 5/13 σουτ εντός παιδιάς, συν εφτά ριμπάουντ και μία ασίστ. Δεν έπαιξε ο ο Γκόραν Ντράγκιτς λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×