Χιούστον Ρόκετς: Ξέσπασαν με Χόρνετς, έπαιξε ο Παπανικολάου (video)

Ύστερα από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, οι Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου κέρδισαν με 102-83 τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Toyota Center».

Ξεχώρισε με 36 πόντους ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είχε 4/8 δίποντα και 8/11 τρίποντα, ενώ ο Έλληνας διεθνής πρόλαβε να αστοχήσει σε ένα δίποντο σε 2:29, μέσω των οποίων επέστρεψε στη δράση. Ως σύνολο, οι Τεξανοί ανέβηκαν στο 22-9 εν τη απουσία του Τέρενς Τζόουνς (πόδι) χάρη σε επιμέρους 13-4 μετά το 47-45 του ημιχρόνου, ενώ συνέχισαν ξεφεύγοντας με 99-79. Εξάλλου, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι, «έγραψε» 14 πόντους, ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας 12, ο Ντουάιτ Χάουαρντ 11 και ο Τρέβορ Αρίζα 10.

Από την πλευρά τους, οι «σφήκες» υποχώρησαν στο 10-23 με τέταρτη διαδοχική ήττα μέσα στη regular season του 2014-15 και όγδοη συνεχόμενη σε ματς με τους Ρόκετς. Παράλληλα έχασαν δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι στο Χιούστον, ενώ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Στιβ Κλίφορντ ξεκαθάρισε πως η αρχική εκτίμηση για αποχή τεσσάρων εβδομάδων του Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα) δεν είναι βέβαιη αφήνοντας να εννοηθεί πως ο βασικός σέντερ του ίσως λείψει για σημαντικότερο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι επίσης οι Λανς Στίβενσον (ισχίο) και Τζανίρο Πάργκο (μέση), ενώ ο Μάρβιν Ουίλιαμς (3 πόντ., 1/4 στρίπ., 16:04) αποχώρησε πρόωρα, όταν τον ισοπέδωσε ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσεϊ (1 πόντ., 5 ριμπ., 15:23), προκαλώντας βαθιά πληγή στο κεφάλι. Στα των πόντων, οι Τζέραλντ Χέντερσον και Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ πέτυχαν από 16, ενώ ο Κέμπα Ουόλκερ ακολούθησε με 12.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×