Σάρλοτ Χόρνετς: Αρχοντικός Κέμπα και στη Βοστόνη, φόβος του Τζόρνταν (videos)

Χάρη σε δεύτερη συναπτή «30άρα» του Κέμπα Ουόλκερ, οι Σάρλοτ Χόρνετς πέρασαν με 104-95 από το «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς.

Μετά τους 30 πόντους στο εκτός έδρας ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ, ο βασικός πλέι-μέικερ του Στιβ Κλίφορντ πέτυχε 33, εκ των οποίων οι 20 καταγράφηκαν στο δεύτερο 24λεπτο. Έτσι πρωταγωνίστησε στην άνοδο των «σφηκών» στο 12-24 για τη regular season του 2014-15, αλλά επισκιάστηκε από είδηση, που προέκυψε λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς γνωστοποιήθηκε μέσω βιογραφίας του Μάικ Τάισον πως ο παλαίμαχος πυγμάχος προσέγγισε πριν από αρκετά χρόνια τον ιδιοκτήτη των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, με άγριες διαθέσεις, επειδή ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών ερωτοτρόπησε με πρώην γυναίκα του, πριν την παντρευτεί!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο φίλος και μάνατζερ του Τάισον, Ρόρι Χόλογουεϊ, ανέφερε επίσης μέσω της βιογραφίας πως ο Τζόρνταν φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητά του. Όσον αφορά το αποψινό ματς, ο Κόντι Ζέλερ ακολούθησε τον Ουόλκερ με ρεκόρ καριέρας 20 πόντων χάρη σε 8/8 δίποντα κόντρα στον αδερφό του, Τάιλερ (2 πόντ., 1/5 δίπ., 15:48). Από την πλευρά τους, ο Τζέισον Μαξίελ (0 πόντ., 2 ριμπ., 15:30) έπαιξε με ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Γκάρι Νιλ (7 πόντ., 2/12 σουτ, 21:49) με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

{youtube}Y3Bk5eLE4LE{/youtube}

Αντίθετα, οι Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα), Λανς Στίβενσον (ισχίο) και Τζανίρο Πάργκο (μέση) έμειναν έξω, όπως οι Τζαμίρ Νέλσον (αστράγαλος) και Μάρκους Θόρντον (γάμπα) των «κελτών», που υποχώρησαν στο 11-21, παρά 22 πόντους του Τζάρεντ Σάλιντζερ. Τέλος, ο Τζέι Κρόντερ «έγραψε» 13 πόντους, όσους είχε επίσης ο Τζέιμς Γιανγκ, που έκανε το ντεμπούτο του στο NBA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×