Χιούστον Ρόκετς: Διέσυραν τους Νικς, άποντος ο Παπανικολάου (videos)

Χωρίς πόντο έμεινε ο Κώστας Παπανικολάου στο εύκολο πέρασμα των Χιούστον Ρόκετς με 120-96 από το «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς.

Οι Τεξανοί ανέβηκαν άκοπα στο 25-11, ενώ οι Νεοϋορκέζοι υποχώρησαν στο 5-34 με δέκατη τέταρτη διαδοχική ήττα στη regular season του 2014-15 και με ενδέκατη σε παιχνίδια με τις «ρουκέτες». Εντούτοις, ο «Παπ» με 0/2 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 17:20 έμεινε εκ νέου μακριά από τον καλό εαυτό του, που πασχίζει να βρει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο. Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 25 πόντους, ενώ τους δέκα ξεπέρασαν έξι ακόμα παίκτες του Κέβιν Μακ Χέιλ, που στερήθηκε των υπηρεσιών των Τέρενς Τζόουνς (πόδι) και Αλεξέι Σβεντ (αστράγαλος).

{youtube}KlQl5xFgs8s{/youtube}

Χωρίς τους Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο) παρατάχθηκαν οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου», αλλά ο Τράβις Ουέρ πέτυχε ατομικό ρεκόρ σε επίπεδο NBA με 21 πόντους (6/10 δίπ., 3/6 τρίπ.). Ακολούθησε με 19 ο… Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης των Νικς από τον Πάτρικ Γιούινγκ με τουλάχιστον δεκαεπτά πόντους στο ντεμπούτο του στο «MSG»!

{youtube}o_fomXF1l-E{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×