Ντάλας Μάβερικς: Εκδίκηση από Νάγκετς (videos)

Μετά την προχθεσινή ήττα τους στο Κολοράντο, οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Ντένβερ Νάγκερς με 97-89 στο «American Airlines Center».

Ουδέποτε απώλεσαν το προβάδισμα και κράτησαν τη διαφορά πάνω από τους έξι πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ η μέγιστη τιμή της έφτασε στους 16 στο δρόμο για την άνοδο στο 28-13. Παραγωγικά ξεχώρισε με 25 πόντους ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος πήρε ρεπό στο προχθεσινό ματς των δύο ομάδων στη regular season του 2014-15, ενώ ο Τάισον Τσάντλερ γύρισε επίσης στα παρκέ με το 17ο φετινό νταμπλ-νταμπλ του (11 πόντ. 4/4 δίπ., 16 ριμπ.). Επέστρεψε και ο Ραζόν Ρόντο (2 πόντ., 1/6 σουτ, 9 ριμπ., 8 ασ.), ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον έμεινε εκτός rotation του Ρικ Καρλάιλ μαζί με τον Γκρεγκ Σμιθ, αν και αμφότεροι ήταν βασικοί στο προχθεσινό παιχνίδι.

{youtube}kSANAShboCo{/youtube}

Από την άλλη, έξι παίκτες του Μπράιαν Σο ξεπέρασαν τους δέκα πόντους, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισε ο Άαρον Αφλάλο με 16, ενώ ο Τζαμίρ Νέλσον πρόλαβε 14 στο ντεμπούτο του με τους «σβόλους» πριν αποβληθεί με έξι φάουλ. Εν τέλει, οι εκπρόσωποι του Κολοράντο απώλεσαν σερί πέντε θετικών αποτελεσμάτων και υποχώρησαν στο 18-21, ενώ οι Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) έμειναν έξω μαζί με τον Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ο οποίος έδειξε σε καλή κατάσταση συμμετέχοντας στο τελικό ζέσταμα και φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για αγωνιστική παρουσία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×