Φιλαδέλφεια 76ερς: Τριπλ-νταμπλ για Κάρτερ-Ουίλιαμς με Τίμπεργουλφς (videos)

Μόλις 35 πόντους παραχώρησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Φιλαδέλφεια 76ερς, ώστε να κερδίσουν με 103-94 τους Μινεσότα Τίμεπργουλφς στο «Wells Fargo Center».

Επίσης, ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 17 πόντους, δέκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ενώ ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε πέτυχε 18 πόντους. Από 14 είχαν οι Νέρλενς Νοέλ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον βοηθώντας στην άνοδο στο 10-37 για την ομάδα του Μπρετ Μπράουν, ο οποίος στερήθηκε εκ νέου των υπηρεσιών των Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία), Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι). Για τους «λύκους», που υποχώρησαν στο 8-38, ο Κέβιν Μάρτιν πέτυχε 19 πόντους, αν και συνέχισε ως αναπληρωματικός του Φλιπ Σόντερς, ενώ ακολούθησε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς, με 18. Ακόμα ο Γκόρτζι Ντιένγκ είχε 14.

{youtube}3UH9r4Ffh08{/youtube}

Στους 10 με 3/10 σουτ αρκέστηκε ο Θαντ Γιανγκ, τον οποίο προσπαθούν να ανταλλάξουν οι Τίμπεργουλφς, σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, που υπενθύμισαν επίσης αντίστοιχη πρόθεση για τους Μο Ουίλιαμς και Τσέιζ Μπάντινγκερ (7 πόντ., 3/3 σουτ, 16:57). Αντίθετα, ο Ζακ Λαβίν (5 πόντ., 2/4 σουτ, 24:31) θα μείνει στο ρόστερ του Σόντερς, ενώ κατά τη διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού κλήθηκε να αντιμετωπίσει τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο.

Θυμίζουμε πως έμειναν έξω οι Ουίλιαμς (ισχίο/άδεια), Ρόμπι Χάμελ (χέρι) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς) μαζί με τον Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος). Όλοι θα χάσουν και τον αυριανό αγώνα (01/02, 03:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Target Center», αλλά ο Ισπανός πλέι-μέικερ ίσως κριθεί ετοιμοπόλεμος από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τον πρόεδρο και κόουτς των εκπρόσωπων της Μινεάπολις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×