NBA: «Φτιαγμένος» για καρφώματα ο Αντετοκούνμπο

Ένα ακόμα σόου πρόσφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με θεαματικά καρφώματα στην εύκολη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Από την πλευρά τους, οι Νικ Καλάθης και Κώστας Κουφός βοήθησαν τους Μέμφις Γκρίζλις να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε στη δράση, αλλά οι Χιούστον Ρόκετς έχασαν από τους Ντιτρόιτ Πίστονς εν τη απουσία του Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος), που αναμένεται πλέον να μείνει εκτός παρκέ για ένα ακόμα μήνα! Πέρα από τους Έλληνες του NBA, οι Λος Άντζελες Κλίπερς διέλυσαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς και ο Κέβιν Λοβ γύρισε στο «Target Center» ως μέλος του ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που επιβλήθηκαν των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Από εκεί και πέρα, οι Ατλάντα Χοκς επέκτειναν το νικηφόρο σερί τους, αλλά δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ξέσπασαν στους Γιούτα Τζαζ, οι Ντάλας Μάβερικς διέσυραν τους Ορλάντο Μάτζικ και οι Τορόντο Ράπτορς κέρδισαν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στην παράταση. Τέλος, οι αποδεκατισμένοι Σάρλοτ Χόρνετς έκαναν… βόλτα στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ οι Σακραμέντο Κινγκς επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα περνώντας από την έδρα των Ιντιάνα Πέισερς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ιντιάνα Πέισερς – Σακραμέντο Κινγκς 94-99
Ορλάντο Μάτζικ – Ντάλας Μάβερικς 93-108
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Τορόντο Ράπτορς 116-120 στην παράταση (109-109 κ.α.)
Ατλάντα Χοκς – Φιλαδέλφεια 76ερς 91-85
Ντιτρόιτ Πίστονς – Χιούστον Ρόκετς 114-101
Μινεσότα Τίμπεργουλφς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 90-106
Μέμφις Γκρίζλις – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 85-74
Μιλγουόκι Μπακς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 95-88
Ντένβερ Νάγκετς – Σάρλοτ Χόρνετς 86-104
Σαν Αντόνιο Σπερς – Λος Άντζελες Κλίπερς 85-105
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Φίνιξ Σανς 106-87

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×