Μιλγουόκι Μπακς: Τρελάθηκε ο Αντετοκούνμπο με Λέικερς (videos)

Νέο ατομικό ρεκόρ πόντων πέτυχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 113-105 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Λέικερς ύστερα από παράταση (94-94 κ.α.) στο «BMO Harris Bradley Center».

Ξεκίνησε φουριόζος και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 25 πόντους (10/14 δίπ., 5/5 βολ.) χάρη σε τρεις στο έξτρα πεντάλεπτο, ενώ πρόλαβε επίσης έξι ριμπάουντ, δύο μπλοκ, ένα κλέψιμο, μία ασίστ και τρία λάθη σε 42:20. Ως σύνολο, τα «ελάφια» ανέβηκαν στο 27-22 με πέμπτη διαδοχική νίκη στη regular season του 2014-15 παρά τον νέο παραγκωνισμό των Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Ζάζα Πατσούλια (γάμπα), Λάρι Σάντερς (τιμωρία), Ερσάν Ιλιασόβα (βουβωνική χώρα), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο), Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι).

{youtube}ZdH6cchWjuM{/youtube}

Επίσης βρέθηκαν πίσω με διαφορά έξι πόντων, 1:02 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου, αλλά ο Μπράντον Νάιτ με συνεχόμενα καθοριστικά καλάθια διασφάλισε το θετικό αποτέλεσμα και συμπλήρωσε 24 πόντους έπειτα από έναν παραγκωνισμό λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Ακόμα, οι Ο Τζέι Μέιο και Κρις Μίντλετον σημείωσαν από 21 πόντους για την ομάδα του Τζέισον Κιντ.

{youtube}bd8YUZUox1c{/youtube}

Στα των «λιμνάνθρωπων», ο Κάρλος Μπούζερ πέτυχε 28 πόντους και ο Ουέιν Έλινγκτον 19, ενώ ο Νικ Γιανγκ επέστρεψε στη δράση με 16, αλλά το σύνολο του Μπάιρον Σκοτ υποχώρησε στο 13-36. Από την πλευρά του, ο Εντ Ντέιβις συνδύασε επτά πόντους με 20 ριμπάουντ, ενώ ο Ουές Τζόνσον (7 πόντ., 3/7 σουτ, 17:33) αποχώρησε προσωρινά λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο. Θυμίζουμε πως οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι) περιθωριοποιήθηκαν μαζί με τον Τζόρνταν Χιλ (ισχίο), ο οποίος θα μείνει έξω για τουλάχιστον δέκα ακόμα ημέρες, αλλά επανεντάχθηκε στην αποστολή των Λέικερς ταξιδεύοντας στην πόλη του Ουισκόνσιν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×