Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: «Βομβάρδισε» το Ντένβερ ο Ντουράντ (video)

Χάρη σε 40 πόντους του Κέβιν Ντουράντ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κατέβαλαν τους Ντένβερ Νάγκετς με 124-114 στο «Pepsi Center».

Μάλιστα, ο 26άχρονος γκαρντ ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας στο NBA με επτά εύστοχα τρίποντα. Από την πλευρά του, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 26 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα σε επιμέρους 13-3, όταν οι «σβόλοι» βρέθηκαν από το -14 στο 73-68. Ακολούθησε με δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ-νταμπλ ο Μιτς Μακ Γκάρι χάρη σε 17 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ ως σύνολο οι «βροντές» ανέβηκαν στο 27-25 εν τη απουσία του Στίβεν Άνταμς (χέρι).

Από τους Νάγκετς, που υποχώρησαν στο 19-33 με έκτη διαδοχική ήττα στη regular season του 2014-15, έλειψαν εκ νέου οι Τζαμίρ Νέλσον (αχίλλειος τένοντας) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), αλλά ο Έρικ Γκριν (ισχίο) πήρε 1:16 από τον Μπράιαν Σο, αν και δηλώθηκε αμφίβολος. Στα των πόντων ξεχώρισε ο Ουίλσον Τσάντλερ με 23, ενώ από 22 σημείωσαν οι Τάι Λόουσον και Κένεθ Φαρίντ, αλλά δεν απέτρεψαν έβδομη συναπτή εντός έδρας ήττα και δέκατη τρίτη σε δεκατέσσερις αγώνες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×