Μέμφις Γκρίζλις: Σημαντική βοήθεια από Κουφό με Νετς (videos)

Με τη συμβολή των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, οι Μέμφις Γκρίζλις επιβλήθηκαν με 95-86 των Μπρούκλιν Νετς στο «FedEx Forum».

Ο μεν έδωσε συνέχεια σε σερί θετικών εμφανίσεων με οκτώ πόντους (3/11 δίπ., 2/4 βολ.), δέκα ριμπάουντ, δύο μπλοκ και ένα λάθος σε 20:13, αλλά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αρκέστηκε σε έναν πόντο (0/1 τρίπ., 1/2 βολ.), δύο ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα ριμπάουντ και ένα λάθος σε 8:18. Ως σύνολο, οι «αρκούδες» διατήρησαν διψήφιο προβάδισμα για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και στην τέταρτη περίοδο απέκρουσαν την τελική αντεπίθεση των Νετς με αποτελεσματική άμυνα, που διασφάλισε την άνοδο στο 39-13 εν τη απουσία του Βινς Κάρτερ (πόδι). Παραγωγικά διακρίθηκε ο Ζακ Ράντολφ με 19 πόντους, ενώ για τους ηττημένους οι Άλαν Άντερσον και Μέισον Πλαμλί πέτυχαν από 15.

{youtube}i9hUiWMcXXc{/youtube}

Πάντως, οι Νεοϋορκέζοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους πριν από τη διακοπή της regular season του 2014-15 για το All Star Game υποχωρώντας στο 21-31. Μάλιστα, ο Λάιονελ Χόλινς προσπάθησε να διορθώσει την άσχημη εικόνα ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο με τους Μπρουκ Λόπεζ (12 πόντ., 5/14 σουτ, 22:31) και Ντερόν Ουίλιαμς (10 πόντ., 28:36) στη θέση του Πλαμλί και του Τζάρετ Τζακ (12 πόντ., 6/11 δίπ., 30:02), ο οποίος προς το τέλος του αγώνα αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, που ο ίδιος δεν έκρινε σοβαρό με το πέρας της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως εξ αρχής περιθωριοποιήθηκε ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×