All Star Game: Όλντριτζ ή Ντουράντ στην πεντάδα της Δύσης

Εκκρεμεί μία θέση στη βασική πεντάδα της Δύσης για το All Star Game, για την οποία θα αποφασίσει ο Στιβ Κερ.

Χθες εισήλθε στο αρχικό σχήμα ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς μαζί με τον παίκτη του Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Κλέι Τόμπσον. Από την αρχική βασική πεντάδα, όμως, αφαιρέθηκαν οι τραυματισμένοι Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μπλέικ Γκρίφιν των Λος Άντζελες Κλίπερς και Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Πάντως ο κόουτς των «πολεμιστών» ξεκαθάρισε πως την τρίτη κενή θέση θα καλύψει ο Λα Μάρκους Όλντριτζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ή ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τονίζοντας πως σύντομα θα κοινοποιήσει την απόφασή του.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Από την πλευρά του, ο Σερζ Ιμπάκα των «βροντών» χρειάστηκε τέσσερα ράμματα στη μύτη έπειτα από αγκωνιά από αγκωνιά του Ζακ Ράντολφ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις. Με το πέρας του αγώνα με την ομάδα των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό, όμως, ανέφερε ότι δεν έσπασε τη μύτη του. Ούτως ή άλλως δεν τέθηκε σε κίνδυνο η παρουσία του στο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης (20/02, 03:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Chesapeake Energy Arena», πρώτο για αμφότερες τις ομάδες μετά τη διακοπή της regular season του 2014-15 για τον αγώνα επίλεκτων της 15ης Φεβρουαρίου.

Ντάλας Μάβερικς
Στα των «μαβς», ο Τάισον Τσάντλερ (αστράγαλος) μάλλον θα γυρίσει στα παρκέ, ενώ αντίστοιχες ελπίδες διατηρεί ο Ραζόν Ρόντο (πρόσωπο). Τέλος, ο Ντέβιν Χάρις δέχθηκε παρατήρηση από την πειθαρχική NBA για φλόπινγκ, όπως ο Κέβιν Λοβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οπότε αμφότεροι θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 5.000 δολαρίων, αν επιδιώξουν εκ νέου φάουλ με θεατρινισμό μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×