Σακραμέντο Κινγκς: Θετικό ντεμπούτο για Καρλ (videos)

Χάρη σε 31 πόντους του Ντε Μάρκους Κάζινς, οι Σακραμέντο Κινγκς κέρδισαν με 109-101 τους ελλιπέστατους Μπόστον Σέλτικς στο «Sleep Train Arena».

Χωρίς τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο), Έρικ Μόρλαντ (ώμος) και Ρέτζι Έβανς (γόνατο) στη σύνθεσή τους ανέβηκαν στο 19-34 ξεπερνώντας αρχικό προβάδισμα 16 πόντων των «κελτών». Έτσι, ο Τζορτζ Καρλ επέστρεψε στο NBA με θετικό αποτέλεσμα, το 1.132ο σε επίπεδο regular season, αριθμός μεγαλύτερος σε σχέση με τις νίκες των Κινγκς στο Σακραμέντο! Παραγωγικά διακρίθηκε ο ισοπεδωτικός Ντε Μάρκους Κάζινς με 31 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Ρούντι Γκέι «έγραψε» 28 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο νεοαποκτηθέντας Ντέιβιντ Στόκτον δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, καθώς έπαιξε κανονικά ο Αντρέ Μίλερ (8 πόντ., 3/5 σουτ, 23:16) μετά τη χθεσινή ανταλλαγή του από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

{youtube}aQlK6HS7xf4{/youtube}

Αντίθετα, οι νεοαποκτηθέντες Λουίτζι Ντατόμε, Γιόνας Γιερέμπκο και Αϊσάια Τόμας έμειναν έξω μαζί με τους τραυματισμένους Κέλι Όλινικ (αστράγαλος) και Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι) για τους «C’s», που υποχώρησαν στο 20-32. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Σάβλικ Ράντολφ (2 πόντ., 1/3 σουτ) επέστρεψε στη δράση, ενώ ο Τάιλερ Ζέλερ κατέλαβε τη θέση του βασικού σέντερ στο αρχικό σχήμα του Μπραντ Στίβενς και πέτυχε 22 πόντους, έξι λιγότερους από τον πρώτο σκόρερ των ηττημένων, Έιβερι Μπράντλεϊ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×