Χιούστον Ρόκετς: «Καθάρισε» ο Μπρούερ με Κλίπερς (videos)

Οι ελλιπέστατοι Χιούστον Ρόκετς ξέφυγαν με επιμέρους 15-1 στο τέταρτο 12λεπτο και κέρδισαν με 110-105 τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Toyota Center».

Στο καθοριστικό ξέσπασμα ξεχώρισε ο φορμαρισμένος Κόρεϊ Μπρούερ, ο οποίος πέτυχε 13 από τους 20 πόντους του στο τέταρτο 12λεπτο. Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Χάρντεν έφτασε στους 21 πόντους ξεπερνώντας τραυματισμό στον αστράγαλο προς το τέλος της αναμέτρησης. Ως σύνολο, οι Τεξανοί ανέβηκαν στο 39-18 διακόπτοντας σερί έξι ηττών σε αγώνες με τους Κλίπερς, αν και ο Κέβιν Μακ Χέικ στερήθηκε εκ νέου των υπηρεσιών των Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο), Πατ Μπέβερλι (ίωση) και Κώστα Παπανικολάου (αστράγαλος).

{youtube}wyrl5kE3S0c{/youtube}

Θυμίζουμε πως για τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», που υποχώρησαν στο 37-21, έλειψε ο Μπλέικ Γκρίφιν (αγκώνας). Στην προκειμένη μείωσαν τη διαφορά μέχρι τους τέσσερις πόντους στο τελευταίο λεπτό, αλλά το προσωρινό +14 των Ρόκετς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο παρά 24 πόντους του Τζαμάλ Κρόφορντ. Στους 22 πόντους και στα 19 ριμπάουντ σταμάτησε ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν, ενώ 22 πόντους και 14 ασίστ «έγραψε» ο Κρις Πολ, ο οποίος φανέρωσε εκνευρισμό με σκληρό φάουλ στον Χάρντεν στο τέλος της αναμέτρησης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×