Ντάλας Μάβερικς: Τελικά… τελειώνουν με Ρόντο

Υποκριτική αποδεικνύεται η στάση των Ντάλας Μάβερικς απέναντι στον Ραζόν Ρόντο, ο οποίος μάλλον θα αλλάξει ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.

Για ευνόητους λόγους, ο ιδιοκτήτης Μαρκ Κιούμπαν και ο προπονητής Ρικ Καρλάιλ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμά του, αλλά σύμφωνα με το ESPN συμφωνούν ήδη ότι πρέπει να αφήσουν τον 29άχρονο πλέι-μέικερ να αναζητήσει άλλο σύλλογο την επόμενη offseason, όταν γίνει unrestricted free agent. Με τη σειρά του, ο πρόεδρος και GM των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, είπε ότι δεν αιφνιδιάστηκε από το ξέσπασμα του πρώην παίκτη του, ενώ ο Καρλάιλ ξεκαθάρισε ότι ο Ρόντο θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα του μέσω του μεθαυριανού αγώνα (01/03, 03:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «American Airlines Center» μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς.

Επίσης στο σαββατιάτικο ματς θα γυρίσει στα παρκέ ο Αμάρε Στουντεμάιρ μετά το χθεσινό ρεπό του, ενώ πιθανότατα θα επιστρέψουν επίσης οι Τάισον Τσάντλερ (ισχίο) και Τσάντλερ Πάρσονς (αστράγαλος). Για τους Νεοϋορκέζους προηγείται αυριανό παιχνίδι (28/02) στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς, αλλά ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) θα χάσει αμφότερα, αφού δεν θα ξαναπαίξει μέσα στη regular season του 2014-15. Από την πλευρά του, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (αστράγαλος) είναι αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα έπειτα από δύο συναπτούς αποκλεισμούς, ενώ ο Μαρκέλ Μπράουν ξεχώρισε στο Top 10 των χθεσινών ματς του NBA με αφορμή τρομερό κάρφωμα στο παιχνίδι με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

{youtube}yvlHvTsAnFU{/youtube}

Με τη σειρά τους, οι «ρουκέτες» απέκλεισαν ήδη τον Κώστα Παπανικολάου (αστράγαλος), ο οποίος ούτως ή άλλως δεν χωρά στο rotation του Κέβιν Μακ Χέιλ, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Παράλληλα δήλωσαν αμφίβολους τους Τζέιμς Χάρντεν (αστράγαλος) και Πατ Μπέβερλι (ίωση), αλλά αμφότεροι αναμένεται να παίξουν στο αυριανό ματς, καθώς ο μεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον χθεσινό αγώνα με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού πήρε μέρος στη σημερινή ελαφριά προπόνηση έπειτα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×