Κλίβελαντ Καβαλίερς: Ο βασιλιάς είναι εδώ (videos)

Χάρη σε 42 πόντους του Λεμπρόν Τζέιμς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κατέβαλαν με 110-99 τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Quicken Loans Arena».

Μάλιστα, ο 2-φορές πρωταθλητής NBA αποχώρησε προσωρινά λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά εν τέλει πέτυχε ατομικό ρεκόρ για τη regular season του 2014-15 χάρη σε 11/16 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 8/11 βολές, ενώ μάζεψε παράλληλα ένδεκα ριμπάουντ. Από την πλευρά του, ο Κάιρι Έρβινγκ αποκόμισε πρόβλημα στον αριστερό ώμο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απουσίας του από τον αυριανό αγώνα (28/02, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά ολοκλήρωσε το σημερινό ματς με 24 πόντους. Ακολούθησε με 16 ο Κέβιν Λοβ, ενώ ως σύνολο οι εκπρόσωποι του Οχάιο ανέβηκαν στο 37-22 με δέκατη όγδοη νίκη σε είκοσι ματς.

{youtube}K50sWIi6Uk8{/youtube}

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, το NBA δημοσίευσε βίντεο στο YouTube με τη μέχρι στιγμής πορεία του Στεφ Κάρι, αλλά στην προκειμένη ο βασικός πλέι-μέικερ του Στιβ Κερ αρκέστηκε σε 18 πόντους, εκ των οποίων οι 12 καταγράφηκαν στο πρώτο 12λεπτο! Στους 19 έφτασε ο Ντέιβιντ Λι, ενώ 15 είχε ο κεφάτος Ντρέιμοντ Γκριν, 13 ο Κλέι Τόμπσον, 11 ο Χάρισον Μπαρνς και 9 ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, αλλά οι «πολεμιστές» υποχώρησαν στο 44-11 χάνοντας ματς ανάμεσα στα δύο φαβορί για τους φετινούς τελικούς των playoffs του NBA. Τέλος θυμίζουμε πως ο κόουτς των «καβς», Ντέιβιντ Μπλατ, στερήθηκε των υπηρεσιών των Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) και Σον Μάριον (ισχίο).

{youtube}FgV8j_Syww4{/youtube}
{youtube}nmpw7vZh3rs{/youtube}
{youtube}p6efeYs9HFE{/youtube}
{youtube}YaKXYV8uGko{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×