Μπρούκλιν Νετς: «Ψυχρός» Τζάρετ Τζακ για νίκη με Ουόριορς (videos)

Την προσπάθειά τους για θέση στα playoffs συνέχισαν οι Μπρούκλιν Νετς με 110-108 σε βάρος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Barclays Center».

Στην προκειμένη, ο Τζάρετ Τζακ συμπλήρωσε 9 πόντους (4/7 σουτ) με το νικητήριο καλάθι, 1,1 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 26 πόντους και ο Ντερόν Ουίλιαμς με 22. Ακολούθησαν ο Άλαν Άντερσον με 16 πόντους και ο Θαντ Γιανγκ με 14, ενώ αποτελεσματική άμυνα μετά το νικητήριο σουτ του ψύχραιμου Τζαζ διασφάλισε την άνοδο στο 25-33. Όλα αυτά χωρίς τον Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, αλλά πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα είπε πως νιώθει καλύτερα εκτιμώντας πως θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάσκετ σε περίπου έξι μήνες.

{youtube}TfzKk1XGrUA{/youtube}

Από την πλευρά τους, οι «πολεμιστές» απέκλεισαν εξ αρχής τον Λεάντρο Μπαρμπόσα (ίωση). Επίσης, ο Στιβ Κερ άφησε να εννοηθεί πως θα ξεκουράσει τους Άντριου Μπόγκουτ (16 πόντ., 8/10 δίπ., 25:05) και Ντρέιμοντ Γκριν (3 πόντ., 11 ριμπ., 29:56), αλλά αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στη βασική πεντάδα του, ενώ η εξέλιξη του ματς δεν επέτρεψε περιθωριοποίηση τους. Εξάλλου, ο Στεφ Κάρι έφτασε στους 26 πόντους με 18 στο τέταρτο 12λεπτο πρωταγωνιστώντας στην ανατροπή διαφοράς δέκα πόντων μέσα στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν απέτρεψε την πτώση στο 46-12. Τέλος αναφέρουμε πως ο Φέστους Εζέλι γύρισε στα παρκέ έπειτα από τιμωρία μίας αγωνιστικής με 14 πόντους (4/6 σουτ, 15:11).

{youtube}9EZAj6Lc97g{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×