Λος Άντζελες Κλίπερς: Πύρρειος νίκη στη Μινεάπολις (videos)

Παρά τραυματισμό του Τζαμάλ Κρόφορντ και αποβολή του Τζέι Τζέι Ρέντικ, οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατέβαλαν με 110-105 τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center».

Ο μεν πρόλαβε εννέα πόντους (4/9 σουτ), πριν υποστεί τραυματισμό στη δεξιά γάμπα, ενώ ο Ρέντικ (18 πόντ., 7/15 σουτ, 43:35) αποβλήθηκε στο τέταρτο 12λεπτο λόγω έντονων διαμαρτυριών στους διαιτητές. Ως σύνολο, όμως, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς περιόρισε τους «λύκους» σε 1/14 σουτ εντός παιδιάς στην τέταρτη περίοδο και εξασφάλισε την άνοδο στο 40-21 κατόπιν άστοχου τρίποντου του Γκάρι Νιλ, 9,3 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της συναρπαστικής αναμέτρησης. Παραγωγικά διακρίθηκε ο Κρις Πολ με 26 πόντους, 14 ασίστ και τρία κλεψίματα, ενώ ο Τζόρνταν Χάμιλτον (10 πόντ.) πήρε θέση στη βασική πεντάδα αντί του Ματ Μπαρνς (οπίσθιος μηριαίος), που έμεινε έξω μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν (αγκώνας).

{youtube}Qquz_U6SJOw{/youtube}

Από την άλλη απουσίασαν οι Κέβιν Μάρτιν (ίωση), Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), Άντονι Μπένετ (πόδι) και Ρόμπι Χάμελ (χέρι), οπότε φυσιολογικά ήλθε η πτώση στο 13-46, αν και η ομάδα του Φλιπ Σόντερς διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Άλλωστε, ο Ρίκι Ρούμπιο πέτυχε το τέταρτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του στο NBA με 18 πόντους, δώδεκα ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ ο Νιλ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 19 πόντους και ο Άντριου Ουίγκινς με 18. Ακολούθησαν ο Ζακ Λαβίν με 14, ο Κέβιν Γκαρνέτ με 12 και ο Άντριαν Πέιν επίσης με 12.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×