Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Δια χειρός Μπατούμ στο Λος Άντζελες (videos)

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νικολά Μπατούμ στο 98-93 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σε βάρος των Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center» έπειτα από παράταση (87-87 κ.α.).

Μόλις 1:06 πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Τέρι Στοτς έμεινε πίσω με 85-75, αλλά ο Γάλλος διεθνής σκόραρε ή μοίρασε ασίστ στους 19 τελευταίους πόντους των εκπρόσωπων του Όρεγκον πρωταγωνιστώντας στην ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο Μπατούμ υποχρέωσε τη διεξαγωγή έξτρα πεντάλεπτου με εύστοχο τρίποντο, ενώ συνέχισε δεσπόζοντας στο παρκέ στην παράταση. Ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 20 πόντους, ενώ ο Λα Μάρκους Όλντριτζ έφτασε στους 29. Από την πλευρά του, ο Ντάμιαν Λίλαρντ (5 πόντ., 1/13 σουτ, 18 ριμπ., 43:21) περιορίστηκε από την άμυνα των Κλίπερς, που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της καριέρας του στο NBA, όπως παραδέχθηκε πριν από την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης.

{youtube}LkR_WSg3rFs{/youtube}

Εν τέλει, πάντως, οι Μπλέιζερς ανέβηκαν στο 40-19 και έριξαν στο 40-22 τον σύλλογο της «πόλης των αγγέλων», που παρατάχθηκε χωρίς τους Μπλέικ Γκρίφιν (αγκώνας), Ματ Μπαρνς (οπίσθιος μηριαίος) και Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα). Πάντως, ο Ντοκ Ρίβερς επιβεβαίωσε πως ο Γκρίφιν ίσως προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι (08/03, 22:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena», όπου αναμένεται να δώσουν το παρών και οι άλλοι δύο τραυματίες. Στην προκειμένη, ο Κρις Πολ συνδύασε 36 πόντους (12/23 δίπ., 2/6 τρίπ.) με 12 ασίστ, ενώ ο Τζέι Τζέι Ρέντικ σημείωσε 26 πόντους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×