Γιούτα Τζαζ: Όρθιοι στη Φιλαδέλφεια (video)

Σε αγώνα ομάδων χωρίς άμεσους βαθμολογικούς στόχους, οι Γιούτα Τζαζ πέρασαν με 89-83 από το «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Παραγωγικά διακρίθηκε ο Γκόρντον Χέιγουορντ με 25 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ ως σύνολο οι «μορμόνοι» ανέβηκαν στο 25-36 παρά νέο παραγκωνισμό του Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει στη regular season του 2014-15. Παράλληλα, οι 76ερς υποχώρησαν στο 13-49 στο ξεκίνημα σειράς πέντε εντός έδρας αγώνων, ενώ ο Τζέραμι Γκραντ (5 πόντ., 2/5 σουτ, 17:42) αποχώρησε πρόωρα με σπασμούς στη μέση. Θυμίζουμε πως εξ αρχής περιθωριοποιήθηκε ο Τόνι Ρότεν (γόνατο) μαζί με τον Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), ο οποίος φάνηκε σε καλή κατάσταση, όταν κάρφωσε στο τελικό ζέσταμα της ομάδας του περνώντας την μπάλα κάτω από το πόδι του!

Από τους διαθέσιμους παίκτες ξεχώρισε ο Αϊσάια Κανάν με 16 πόντους, ενώ από 14 «έγραψαν» οι Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε και Ις Σμιθ. Ακολούθησε με 11 ο Τόμας Ρόμπινσον, ο οποίος υποχρεώνει σταδιακά τον Μπρετ Μπράουν να του προσφέρει σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής, όπως ομολόγησε ο τεχνικός των «σίξερς» με το πέρας της σημερινής αναμέτρησης. Επίσης, ο Μπράουν, ο οποίος άφησε εκτός rotation τον Χένρι Σιμς, υποστήριξε ότι ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον (αγκώνας) ίσως παραμένει μακριά από το 100% σχολιάζοντας τους πέντε αποψινούς πόντους του 24άχρονουυ φόργουορντ με 1/8 σουτ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×