Ορλάντο Μάτζικ: Ασυγκράτητος Ολαντίπο με Κινγκς (video)

Ο φορμαρισμένος Βικ Ολαντίπο οδήγησε τους ελλιπέστατους Ορλάντο Μάτζικ σε 119-114 εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς στο «Amway Center».

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς Μπορέγκο στερήθηκε των υπηρεσιών των Νικ Βούτσεβιτς (αστράγαλος), Εβάν Φουρνιέ (ισχίο), Λουκ Ριντνάουρ (οπίσθιος μηριαίος), Ουίλι Γκριν (αχίλλειος τένοντας), και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι), αλλά εξασφάλισε την άνοδο στο 20-43 χάρη στον Ολαντίπο, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους, δέκα ασίστ και πέντε κλεψίματα όντας ο πρώτος παίκτης των εκπρόσωπων της Φλόριντα σε δεκαπέντε χρόνια με τόσο καλές επιδόσεις σε ένα ματς. Ακολούθησε με 22 πόντους και ένδεκα ριμπάουντ ο Τσάνινγκ Φράι, ενώ ως σύνολο οι Μάτζικ απώλεσαν πλεονέκτημα δεκαοκτώ πόντων, πριν «καθαρίσουν» το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Από την πλευρά τους, οι «βασιλιάδες» υποχώρησαν στο 21-39 με τέταρτο αρνητικό αποτέλεσμα σε πέντε αγώνες της regular season του 2014-15 παρά 36 πόντους του Ρούντι Γκέι, ενώ ο Ντε Μάρκους Κάζινς τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, δώδεκα ριμπάουντ και τρία μπλοκ. Ακόμα, ο Ντέρικ Ουίλιαμς (6 πόντ., 2/4 τρίπ., 13:00) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αντί του Τζέισον Τόμπσον (5 πόντ., 2/3 δίπ., 24:25), ο οποίος ήταν βασικός πάουερ φόργουορντ του Τζορτζ Καρλ, που στερήθηκε των υπηρεσιών των Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×