Λος Άντζελες Λέικερς: Νίκη με Πίστονς και… αποκλεισμός (videos)

Αποκλείστηκαν από τα playoffs οι Λος Άντζελες Λέικερς, που κέρδισαν με 93-85 τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Staples Center».

Διέκοψαν σερί πέντε αρνητικών αποτελεσμάτων στη regular season του 2014-15 ανεβαίνοντας στο 17-46, καθώς επτά παίκτες του Μπάιρον Σκοτ ξεπέρασαν τους δέκα πόντους. Διακρίθηκε ο Τζόρνταν Χιλ με 16, αλλά στην πραγματικότητα ξεχώρισε ο Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), ο οποίος στο περιθώριο της αναμέτρησης επανέλαβε ότι σκοπεύει να παίξει στη regular season του 2015-16 αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αγωνιστικής παρουσίας στο 2016-17! Στην προκειμένη, πάντως, περιθωριοποιήθηκε μαζί με τους Στιβ Νας (μέση), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ρόνι Πράις (αγκώνας), ενώ ο Ρόμπερτ Σάκρε και ο νεοαποκτηθέντας Τζαμπάρι Μπράουν δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων».

{youtube}SoW7NlVCQlw{/youtube}

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της «Motor City» γνώρισαν έβδομη διαδοχική ήττα υποχωρώντας στο 23-40, οπότε βρέθηκαν 5,5 επιτυχίες μακριά από την οκτάδα της Ανατολής, που οδηγεί στη φετινή postseason του NBA. Απουσίασε ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ενώ ο Τζόελ Άντονι (βουβωνική χώρα) έμεινε εκτός της ενεργής 13άδας, αν και τέθηκε στη διάθεση του Σταν Βαν Γκάντι. Στα των πόντων, ο Γκρεγκ Μονρό ξεχώρισε με 24 (10/14 δίπ., 9 ριμπ.), αλλά αστόχησε σε δύο κρίσιμες βολές, 69 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του σημερινού παιχνιδιού. Ακολούθησαν ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ με 15 πόντους, ο Αντρέ Ντράμοντ με 14 (7/11 δίπ., 21 ριμπ.) και ο Ρέτζι Τζάκσον με 12.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×