Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πάλι τριπλ-νταμπλ για Ουέστμπρουκ (videos)

Τα… δικά του συνέχισε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ οδηγώντας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο 113-99 εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Chesapeake Energy Arena».

Έχοντας 29 πόντους και δώδεκα ασίστ σωστά εξασφάλισε δέκατο ριμπάουντ με διαμαρτυρίες, που του έφεραν έκτο τριπλ-νταμπλ σε οκτώ παιχνίδια και όγδοο συνολικά από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15! Παράλληλα, οι «βροντές» ξεπέρασαν τους εκατό πόντους σε δέκατο όγδοο διαδοχικό παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία τους και ανέβηκαν άκοπά στο 36-29 πιάνοντας τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στην όγδοη θέση της Δύσης, που οδηγεί στα φετινά playoffs του NBA. Ακόμα, ο Ενές Καντέρ είχε 23 πόντους και δεκαπέντε ριμπάουντ, ο Στίβεν Άνταμς 13 πόντους, ο Μιτς Μακ Γκάρι 12 και ο Ντίον Ουέιτερς επίσης 12, ενώ οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Σερζ Ιμπάκα (γόνατο) έμειναν έξω.

{youtube}VX2fOMFDNJE{/youtube}

Από τους «λύκους» απουσίασαν οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), Άντονι Μπένετ (πόδι) και Ρόμπι Χάμελ (χέρι), ενώ την ύστατη ώρα αποκλείστηκε από τρίτο συναπτό ματς ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, όπως αποκάλυψαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Ρίκι Ρούμπιο (7 πόντ., 3/8 σουτ, 22:08) αποχώρησε πρόωρα εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο. Πάντως, ο Γκόρτζι Ντιένγκ συνδύασε 21 πόντους με 14 ριμπάουντ, ενώ ο Άντριου Ουίγκινς πέτυχε 19 πόντους και ο Τζάστιν Χάμιλτον δεύτερο συνεχόμενο ρεκόρ καριέρας στο NBA με 17, αλλά ως σύνολο η ομάδα του Φλιπ Σόντερς έπεσε στο 14-50.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×