Γιούτα Τζαζ: «Πόνεσαν» τους Πίστονς (video)

Απώλεσαν τον Αντρέ Ντράμοντ και γνώρισαν δέκατη διαδοχική ήττα οι Ντιτρόιτ Πίστονς χάνοντας με 88-85 στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ.

Υποχώρησαν στο 23-43 συμπληρώνοντας σερί δέκα αρνητικών αποτελεσμάτων για δεύτερη φορά μέσα στη regular season του 2014-15, αλλά στην προκειμένη ουσιαστικά παραιτήθηκαν από τη διεκδίκηση θέσης στα φετινά playoffs του ΝΒΑ μένοντας επτά επιτυχίες μακριά από την οκτάδα της Ανατολής. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Ντράμοντ (4 πόντ., 2/4 δίπ., 10:58) υπέστη διάθεση στο πρώτο 24λεπτο και κρίθηκε αμφίβολος για το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης (18/03, 01:30) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού στο «Palace». Θυμίζουμε πως ο Σταν Βαν Γκάντι στερήθηκε εξ αρχής των υπηρεσιών Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας) και Σόουν Ουίλιαμς (τιμωρία).

Από την άλλη έλειψε μονάχα ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς με 26 πόντους πρωταγωνίστησε στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη, που συνδυάστηκε με άνοδο στο 29-36 και μείωση της απόστασης από την οκτάδα της Δύσης στις επτά επιτυχίες. Από 12 πόντους «έγραψαν» οι Γκόρντον Χέιγουορντ και Ρόντνι Χουντ, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ συνδύασε 10 με 19 ριμπάουντ. Για τα «πιστόνια», ο Γκρεγκ Μονρό σημείωσε 16 πόντους και μάζεψε 13 «σκουπίδια», αλλά ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ έμειναν στον… έναν πόντο (0/5 σουτ, 27:52) αστοχώντας και στο κρισιμότερο σουτ της αναμέτρησης στο τέλος ψυχωμένης προσπάθειας των Πίστονς για εξασφάλιση της νίκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×