Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Ανέλαβε ο Τζον Ουόλ με Μπλέιζερς (videos)

Παραλίγο να απολέσουν πλεονέκτημα 25 πόντων οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, πριν κερδίσουν με 105-97 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Verizon Center».

Η διαφορά έπεσε στους τρεις πόντους, πριν οι «μάγοι» διασφαλίσουν την άνοδο στο 39-28 με τέταρτη συνεχόμενη νίκη στη regular season του 2014-15. Βρέθηκαν, μάλιστα, μισή επιτυχία πίσω από τους τέταρτους της Ανατολής, Σικάγο Μπουλς, ρίχνοντας στο 44-21 τους Μπλέιζερς, που διατηρούν πλέον πλεονέκτημα μισής επιτυχίας απέναντι στους τέταρτους της Δύσης, Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου. Παραγωγικά ξεχώρισε ο Μπράντλι Μπιλ με 23 πόντους, αλλά συνολικά δέσποσε ο Τζον Ουόλ με 21 πόντους, ένδεκα ασίστ και εννέα ριμπάουντ, που συνδύασε με θεαματικές… θυσίες για τη νίκη. Επίσης, ο βασικός πλέι-μέικερ του Ράντι Ουίτμαν κατεύθυνε την ομάδα του σε επιμέρους 25-4 στους πόντους σε αιφνιδιασμό.

{youtube}0HPU5RrIcFo{/youtube}

Από 16 πόντους «έγραψαν» οι Πολ Πιρς και Μάρτσιν Γκορτάτ, ενώ στους 12 έφτασε ο Νενέ. Όλα αυτά χωρίς τους Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) και Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), ενώ από τους ηττημένους απουσίασε ο Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Όσον αφορά τους σκόρερ του συλλόγου του Όρεγκον, ο Λα Μάρκους Ολντριτζ πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ ο Άαρον Αφλάλο σημείωσε 15 πόντους, ο Ντάμιαν Λίλαρντ 14 (5/18 σουτ, 9 ασ.), ο Κρις Κέιμαν 12 και ο Νικολά Μπατούμ άλλους 12 (4/12 σουτ, 14 ριμπ., 5 ασ.).

{youtube}6EZ3Y0IXtiA{/youtube}
{youtube}rqiMpEiFCAA{/youtube}
{youtube}U3AiDMpLXyE{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×