Τορόντο Ράπτορς: Τριπλ-νταμπλ για Λόουρι στην Ιντιανάπολις (videos)

Το έβδομο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του σημείωσε ο Κάιλ Λόουρι πρωταγωνιστώντας στο 117-98 των Τορόντο Ράπτορς μέσα στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς.

Με 20 πόντους, ένδεκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ πέτυχε παράλληλα πέμπτο τριπλ-νταμπλ με τη φανέλα των «πτερόσαυρων». Από την πλευρά τους, ο Λου Ουίλιαμς είχε 24 πόντους και ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν 22, ενώ ο Τέρενς Ρος (9 πόντ., 3/6 σουτ, 20:30) αποχώρησε πρόωρα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, που τον καθιστούν αμφίβολο για το μεθαυριανό παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Air Canada Centre». Ως σύνολο οι Ράπτορς ανέβηκαν στο 40-27 καταγράφοντας τη ταχύτερη σαρακοστή νίκη της ιστορίας τους, ενώ σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της Ανατολής, μισή επιτυχία μπροστά από τους Σικάγο Μπουλς και δύο επιτυχίες πίσω από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

{youtube}WjOUyr_bbiI{/youtube}

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις υποχώρησαν στο 30-36 προκαλώντας ισοβαθμία από την έβδομη μέχρι την ένατη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NBA με τους Μαϊάμι Χιτ και τους Μπόστον Σέλτικς. Εξάλλου, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ ουδέποτε μπήκε μπροστά στο σκορ, αν και μείωσε μέχρι το 58-56 στο ξεκίνημα του τρίτου 12λεπτου, πριν προδοθεί από την περιφερειακή άμυνά της, που παραχώρησε 12/23 τρίποντα. Θυμίζουμε επίσης πως ο Πολ Τζορτζ (πόδι) παρέμεινε στο περιθώριο, αλλά ο Ντόναλντ Σλόαν (δάκτυλο ποδιού) επέστρεψε απρόσμενα στα παρκέ με 0/1 τρίποντα σε 2:08. Πάντως, ο Τζορτζ Χιλ έφτασε στους 23 πόντους και ο Ρόντνι Στάκι στους 20.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×