Νιου Γιορκ Νικς: Έξτρα… τιμωρία στους Σπερς (videos)

Έπειτα από παράταση, οι Νιου Γιορκ Νικς επιβλήθηκαν με 104-100 (96-96 κ.α.) των Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Madison Square Garden».

Με την απρόσμενη νίκη ανέβηκαν στο 14-53, αλλά παρέμειναν στην τελευταία θέση της συνολικής κατάταξης του NBA, ενώ οι Τεξανοί υποχώρησαν στο 41-25 και στην έβδομη θέση της Δύσης, μισή επιτυχία πίσω από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και μία επιτυχία πίσω από τους Ντάλας Μάβερικς. Θυμίζουμε πως ο Γκρεγκ Πόποβιτς στερήθηκε των υπηρεσιών των Μανού Τζινόμπιλι (αστράγαλος) και Άρον Μπέινς (πλευρά), αλλά δεν περίμενε τόσο αποτελεσματική άμυνα των Νεοϋορκέζων, που περιόρισαν τους πρωταθλητές NBA στα 38,7% στα σουτ εντός παιδιάς και σε μόλις ένα καλάθι μέσα στο έξτρα πεντάλεπτο!

{youtube}Do1ebCV4opY{/youtube}

Απόντος των Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Κλίαντονι Έρλι (αστράγαλος) παραγωγικά ξεχώρισε ο Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ με 22 πόντους, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ στον «μαγικό» κόσμο, ενώ ο Αλεξέι Σβεντ συνδύασε 21 πόντους με καθοριστική αμυντική παρέμβαση στο τέλος της παράτασης. Για τους ηττημένους, ο Τόνι Πάρκερ σημείωσε 21 πόντους και ο Τιμ Ντάνκαν 17, ενώ ο Καούχι Λέοναρντ είχε 13, ο Μάρκο Μπελινέλι 12 και ο Τιάγκο Σπλίτερ επίσης 12.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×