Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Ισοπέδωσαν και τους Μπακς του Αντετοκούνμπο (videos)

Την πρώτη θέση της Δύσης εξασφάλισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έπειτα από 108-95 στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Στιβ Κερ ανέφερε πως αντιμετωπίζει διάφορους μικροτραυματισμούς ο Ντρέιμοντ Γκριν (ρεπό), ο οποίος έμεινε έξω μαζί με τον Αντρέ Ιγκουοντάλα (ρεπό), ενώ ο Μπράντον Ρας (0 πόντ., 0/4 σουτ, 17:30) αποχώρησε προσωρινά εξαιτίας τραυματισμού στο μάτι, αλλά η 60ή νίκη στη regular season του 2014-15 ήλθε εύκολα. Μάλιστα, οι «πολεμιστές» σημείωσαν συλλογικό ρεκόρ για θετικά αποτελέσματα μέσα σε μία σεζόν του NBA. Παραγωγικά ξεχώρισε ο Στεφ Κάρι με 25 πόντους, ενώ με 12 πόντους (4/6 δίπ., 4/6 βολ., 3 ριμπ., 1 ασ., 1 κλέψ., 2 λάθ., 29:59) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ανάμεσα στους… διασωθέντες των «ελαφιών», που παρατάχθηκαν χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι).

{youtube}f-XBE8k82DA{/youtube}

Τρίτη σερί νίκη για Μπλέιζερς
Διατήρησαν το προβάδισμα για σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς χρειάστηκαν σερί 7-0 στα μέσα του τέταρτου 12λεπτου, για να εξοντώσουν τους Ντένβερ Νάγκετς και να φτάσουν σε 120-114 εναντίον των «σβόλων» στο «Moda Center». Στους 32 πόντους σταμάτησε ο φορμαρισμένος Λα Μάρκους Όλντριτζ, ενώ ο Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) έμεινε έξω. Από την άλλη απουσίασε ο Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα), ενώ την ύστατη ώρα κοινοποιήθηκε αποκλεισμός του Ντανίλο Γκαλινάρι (ώμος), ο οποίος ουσιαστικά πήρε ρεπό με αφορμή την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ και επέτρεψε προαγωγή του Τζέι Τζέι Χίκσον (9 πόντ., 4/9 δίπ., 26:26) στο αρχικό σχήμα του Μέλβιν Χαντ.

{youtube}nZoFL7PYeUs{/youtube}
{youtube}JkSLFAFpfG0{/youtube}

Ζημιά στους Θάντερ
Αν και έχουν αποκλειστεί από τα φετινά playoffs του «μαγικού» κόσμου, οι Τζαζ ξεπέρασαν -16 της πρώτης περιόδου και επικράτησαν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 94-89 στο «Energy Solutions Arena» εν τη απουσία των Ντέρικ Φέιβορς (μέση) και Άλεκ Μπαρκς (ώμος)! Εξάλλου, ο Τρέι Μπερκ έφτασε στους 22 πόντους ως αναπληρωματικός του Κουίν Σνάιντερ. Για τις «βροντές», που βρέθηκαν πίσω με διαφορά δέκα πόντων στο ξεκίνημα του τέταρτου 12λεπτου, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ σημείωσε 13 πόντους στην πρώτη περίοδο και 37 συνολικά, ενώ ο Ενές Καντέρ πέτυχε νταμπλ-νταμπλ (18 πόντ., 11 ριμπ.), αλλά υστέρησε αμυντικά επιστρέφοντας στο Σολτ Λέικ Σίτι.

{youtube}PQVuVZvrUTM{/youtube}

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×