NBA: Έστειλαν φορτηγό με παπούτσια στον Αντετοκούνμπο για… εντυπωσιασμό! (video)

Σε μία πρωτότυπη κίνηση για να καταφέρουν να πείσουν τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς να αφήσει την Nike και να συνεχίσει στην Adidas προχώρησαν οι άνθρωποι της διάσημης εταιρείας ένδυσης.

Το συμβόλαιο του «Greek Freak» με την Nike ολοκληρώνεται σε λίγο διάστημα και έχει καταφέρει να μετατραπεί σε «μήλον της έριδος» για τις περισσότερες αθλητικές εταιρείες ένδυσης να πάρουν την υπογραφή του και να διαφημίζει τα προϊόντα τους.

Για τον λόγο αυτό η Adidas προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στέλνοντάς του ένα φορτηγό γεμάτο παπούτσια θέλοντας να του δείξει πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς. Από την πλευρά του, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από αυτή την κίνηση, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Πάντως, η Nike έχει τον τελευταίο… λόγο στην διεκδίκηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μια και σε περίπτωση που θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, τότε μπορεί να «ματσάρει» κάθε προσφορά που θα γίνει στον παίκτη από άλλη εταιρεία και να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Δείτε…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×