Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Κόμπι στον Χέιγουροντ

Ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ έστειλε μήνυμα με ιδιαίτερη σημασία στον Γκόρντον Χέιγουροντ.

Τη συμπαραστασή του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο Κόμπι στον άτυχο άσο των Μπόστον Σέλτικς που διέλυσε τον αστράγαλο του στην πρεμιέρα του NBA.

Διαβάστε τι έγραψε ο Κόμπι:

«Να είσαι στενοχωρημένος. Να είσαι νευριασμένος. Να είσαι απογοητευμένος. Ούρλιαξε. Κλάψε. Έχε μούτρα. Όταν ξυπνήσεις θα σκεφτείς πως αυτό ήταν ένας εφιάλτης, μόνο για να συνειδητοποιήσεις πως είναι τόσο αληθινό. Θα είσαι νευριασμένος και θα εύχεσαι να πάρεις πίσω εκείνη την εμέρα, εκείνο το ματς, εκείνη τη στιγμή. Όμως, η πραγματικότητα δεν δίνει τίποτα πίσω. Ούτε και εσύ πρέπει να δώσεις.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις μπροστά και να συγκεντρωθείς στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να προετοιμαστείς για το χειρουργείο. Κάνε όλες τις ερωτήσεις για να είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες πλήρως τη διαδικασία, ώστε να μπορείς ενδεχομένως να την φανταστείς στο υποσυνείδητο, όσο χειρουργείσαι και κάνε περισσότερες τις πιθανότητες να πετύχει. Μετά, συγκεντρώσου στην αποθεραπεία μέρα με την μέρα.

Είναι ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά αν συγκεντρώνεσαι στους μικρούς στόχους, θα βρεις κατά τη διάρκειά του την ομορφιά του αγώνα που δίνεις για να κάνεις μικρά πράγματα, που πιο πριν τα έπαιρνες ως δεδομένα. Αυτό επίσης σημαίνει πως θα επιστρέψεις με μια νέα αντίληψη. Θα είσαι τόσο ευγνώμων που μπορείς να σταθείς, να περπατήσεις, να τρέξεις, που θα μπορέσεις να προπονηθείς πιο σκληρά από όσο προπονήθηκες ποτέ.

Βλέπεις την πίστη μέσα σου να μεγαλώνει με κάθε μικρό στόχο και θα επιστρέψεις καλύτερος. Καλή τύχη σε εσένα για αυτό το ταξίδι αδελφέ μου. Mamba mentality πάντα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×