Ντένις Ρόντμαν: «Θα διέλυα τον ΛεΜπρόν, είναι… εύκολος» (video)

Ένα από τα «bad boys» του NBA… ξεσπαθώνει κατά του ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον χαρακτηρίζει… εύκολο στο μαρκάρισμα, λέγοντας πως στην εποχή του θα τον είχαν… διαλύσει οι άμυνες!

Αν μπορεί ένα πράγμα να χαρακτηρίσει τον Ντένις Ρόντμαν είναι το… πολύ. Ο «κακός» των ‘80s και ‘90s στο ΝΒΑ, τα έκανε όλα… πολύ. Υπερβολή στην εξωτερική εμφάνιση, στις κακές συνήθειες αλλά και στη σκληράδα στο παρκέ. Σε αυτό το τελευταίο στοιχείο, φαίνεται πως πόνταρε αρκετά ο ίδιος και πιστεύει πως αν είχε να αντιμετωπίσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα είχε καταφέρει να τον… διαλύσει. Το ίδιο, μάλιστα ανέφερε και για τους Τζόρνταν και Πίπεν με τους οποίους σάρωσε τους τίτλους στους Σικάγο Μπουλς.

«Ξέρεις ποιος θα μπορούσε να σβήσει τον ΛεΜπρόν; Εγώ, ο Μάικ (Τζόρνταν) και ο Σκότι (Πίπεν). Ο Σκότι Πίπεν θα τον διέλυε πολλή ώρα πριν τον αναλάβω. Ο ΛεΜπρόν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος. Είναι εύκολος γαμώτο. Δεν έχει κινήσεις. Το παιχνίδι του είναι απλό, είναι απλά τεράστιος. Το μόνο πράγμα που έχει είναι το ύψος και ο όγκος του. Εχω μαρκάρει πολύ μεγαλύτερους από εκείνον όμως», είπε χαρακτηριστικά ο Ντένις Ρόντμαν!

Δείτε το βίντεο από το 6’08’’ και μετά…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×