Έξαλλος ο Αντετοκούνμπο: Προχωράει σε μηνύσεις – Δείτε τι του έκαναν (pics)

Στη δικαιοσύνη στρέφεται – σύμφωνα με την αμερικανική  ιστοσελίδα tmz.com - ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκειμένου να υπερασπιστεί το... «Greek Freak».

Σύμφωνα με το tmz, ένας καλλιτέχνης με βάση του την Πενσιλβάνια πουλάει ρούχα εμπνευσμένα από τους παίκτες του ΝΒΑ στο σάιτ του, μεταξύ αυτών και του Γιάννη με την υπογραφή «Greek Freak».

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ζητήθηκε από τον καλλιτέχνη να σταματήσει να πουλάει τα προϊόντα αυτά, εκείνος δεν το έκανε, με αποτέλεσμα ο παίκτης των Μπακς πλέον να του ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε στην gallery τι συνέβη...

Πηγή: Newsbomb.gr

Στη δικαιοσύνη στρέφεται – σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα tmz.com - ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκειμένου να υπερασπιστεί το... «Greek Freak».
Σύμφωνα με το tmz ένας καλλιτέχνης με βάση του την Πενσιλβάνια πουλάει ρούχα εμπνευσμένα από τους παίκτες του ΝΒΑ στο σάιτ του μεταξύ αυτών και του Γιάννη με την υπογραφή «Greek Freak». Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ζητήθηκε από τον καλλιτέχνη να σταματήσει να πουλάει τα προϊόντα αυτά, εκείνος δεν το έκανε με αποτέλεσμα ο παίκτης των Μπακς πλέον να του ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αυτό είναι ένα από τα σχέδια του καλλιτέχνη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×