Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι είπε για το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδας! (photos)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη media day των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις προθέσεις του σχετικά με την Εθνική Ελλάδας στο μέλλον.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στα γήπεδα της Κίνας, η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της παρατάχθηκε έχοντας στη 12άδα της τον MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι υπόλοιποι διεθνείς προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, δεν μπόρεσαν όμως να δικαιώσουν τις προσδοκίες και να φέρουν τη διάκριση που όλοι περίμεναν.

Με το τέλος της διοργάνωσης, μια από τις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει είναι το αν θα συνεχίσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έρχεται και να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Το θέμα αυτό φαίνεται πως απασχολεί και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού έγιναν ερωτήσεις στον «Greek Freak» στη διάρκεια της Media Day των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης έδωσε τις απαντήσεις του και μίλησε για τα συναισθήματα που έχει για την επίσημη αγαπημένη… Δείτε στο photostory όσα δήλωσε…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την Εθνική Ελλάδας και αρχικά δήλωσε: «Είναι ωραίo να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μας κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».
Ο Αντετοκούνμπο είπε ακόμα: «Είναι κι αυτό μια εμπειρία και πρέπει να είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά. Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική».
Όσο για την αποβολή του στο ματς της Εθνικής στην Κίνα, σχολίασε: «Δεν θα δείτε αποβολή μου με τους Μπακς. Θα προσπαθήσω να μείνω μέσα στο παιχνίδι».
Το θετικό νέο, λοιπόν, είναι πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×