Χαμός στο Λος Άντζελες: Οι αρχές απαγορεύουν στον κόσμο να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ (photos+video)

Φίλοι των Λέικερς μαζεύονται έξω από το «Staples Center» για να τιμήσουν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, όμως, οι αρχές έχουν απαγορεύσει τη συγκέντρωση…

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Ο θρύλος του ΝΒΑ έφυγε στα 42 του σε αεροπορικό δυστύχημα, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη σε περιοχή περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από το Λος Άντζελες. Την πόλη όπου μεγαλούργησε με τη φανέλα των Λέικερς και κατέκτησε πέντε δαχτυλίδια πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Όπως ήταν λογικό, ο κόσμος στο Λος Άντζελες έσπευσε να συγκεντρωθεί στο σημείο όπου ο «Black Mamba»… μεγαλούργησε κι έγινε μύθος του αθλήματος. Το «Staples Center». Αμέσως το γήπεδο έγινε τόπος… προσκυνήματος για να τιμηθεί η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, όμως, προέκυψε πρόβλημα αφού οι αρχές της πόλης εξέδωσαν απαγόρευση και ζήτησαν από τον κόσμο να μην βρεθεί εκεί. Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις και κυρίως για τον λόγο που οι αρχές απαγορεύουν την παρουσία κόσμου στο «Staples Center». Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Το Staples Center έγινε τόπος... προσκυνήματος για να τιμηθεί η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.
Οι φίλοι των Λέικερς συρρέουν μαζικά έξω από το γήπεδο της πόλης, για να αφήσουν ένα λουλούδι και να θυμηθούν τις τεράστιες στιγμές δόξας που τους χάρισε ο Κόμπι, όμως, η αστυνομία απαγορεύει τη συγκέντρωση κόσμου.
Ο λόγος είναι ότι στο Staples Center, θα γίνει η τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Οι αντιδράσεις, όπως ήταν λογικό, είναι τεράστιες με τον κόσμο να ζητά ακόμα και την ακύρωση των βραβείων!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×