Κόμπι Μπράιαντ: Το νέο μήνυμα της γυναίκας του που ραγίζει καρδιές για την τραγωδία (photos)

Δύο νέα συγκινητικά μηνύματα έστειλε η Βανέσα Μπράιαντ.

Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες, μια και πριν από μερικές μέρες έχασε τον άνδρα της και σούπερ σταρ του NBA και την 13χρονη κόρη της, Τζιάνα σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Η Βανέσα Μπράιαντ έστειλε και πάλι μήνυμα ζωής και αγάπης, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Στο πρώτο είναι μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ στην δεύτερη μαζί με όλη την οικογένειά της, λίγο πριν την χτυπήσει η τραγωδία.

Δείτε παρακάτω στην gallery τα μηνύματά της:

Συγκλονισμένος παραμένει ο κόσμος από την τραγική απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρη του, Τζιάνα
Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και του NBA, η κόρη του και άλλα επτά άτομα, έχασαν την ζωή τους έπειτα από δυστύχημα με το ελικόπτερο την Κυριακή (26/1)
Η Βανέσα Μπράιαντ προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ και να σταθεί δίπλα στις άλλες τρεις κόρες
Πάντως, έστειλε νέο συγκινητικό μήνυμα ζωής και αγάπης
Στο πρώτο μήνυμα εμφανίζεται με τον άνδρα της, γράφοντας: «Με τον αγαπημένο μου Κόμπι. Να απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο δίπλα στους αγαπημένους σας, καθώς δεν γνωρίζεται ποτέ πότε θα φύγουν από τον κόσμο»
Το δεύτερο μήνυμα είναι με όλη την οικογένειά της, πριν την τραγωδία. «Οι κόρες μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατομμύρια ανθρώπους που μας έχουν δείξει την συμπαράστασή τους και την αγάπη τους αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Φυσικά και τις χρειαζόμαστε», ήταν τα λόγια της
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×