Κόμπι Μπράιαντ: Η νέα εξέλιξη για το μοιραίο δυστύχημα (photos)

Ερευνούνται ακόμα τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου, στο οποίο βρισκόταν μεταξύ των 9 θυμάτων, ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζίτζι.

Δεν σταματούν οι ειδήσεις που αφορούν τον Κόμπι Μπράιαντ και τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου, που στοίχησε τη ζωή στον θρύλο των Λέικερς και του NBA, στην κόρη του Τζίτζι και σε ακόμα επτά ανθρώπους.

Σήμερα, έρχεται στο φως μια νέα αποκάλυψη για τα αίτια του δυστυχήματος. Μια εξέλιξη που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε ιδιαίτερα πολλές λεπτομέρειες για τους λόγους που το ελικόπτερο έπεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Κόμπε Μπράιαντ έρευνα η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB).
Σύμφωνα με την Daily Mail, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπε Μπράιαντ δεν έδειξαν πρόβλημα στον κινητήρα. Η Επιτροπή διερευνά τι συνέβη σχετικά με το δυστύχημα, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου που διαδραμάτισε η ομίχλη. Η τελική έκθεση, ωστόσο, αναμένεται σε τουλάχιστον ένα χρόνο.
Ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε κατά τη συντριβή και οι περισσότερες από τις συσκευές μετατοπίστηκαν
Το σύστημα ελέγχου ήταν σπασμένο και υπέστη ζημιά από τη φωτιά. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι από τη στιγμή που ένα κλαδί δέντρου ήταν κομμένο στο σημείο της συντριβής, φαίνεται ότι οι μηχανές λειτουργούσαν και οι ρότορες στρέφονταν τη στιγμή της συντριβής.
Η έκθεση της NTSB ήταν απλώς ενημερωτική και δεν προσέφερε πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπi Μπράιαντ
Πλέον, ολόκληρος ο πλανήτης περιμένει την επικήδεια τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ, στις 24 Φεβρουαρίου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×