NBA: Αποσύρουν τη φανέλα του Γκαρνέτ οι Σέλτικς (videos)

Οι Μπόστον Σέλτικς πήραν την απόφαση να αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο «5», που έχει ταυτιστεί με τον «KG».

Οι Μπόστον Σέλτικς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «5», μια φανέλα που έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον Κέβιν Γκαρνέτ, με ένα βίντεο-έκπληξη που προβλήθηκε στο χτεσινοβραδινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο πρωταθλητής του 2008, MVP του 2004 και 15 φορές All Star δεν ήταν στο γήπεδο. Ωστόσο, προβλήθηκαν δηλώσεις του στις οποίες τόνισε:

«Είναι τιμή μου και είμαι ευγνώμων που οι οι Σέλτικς θα αποσύρουν το νούμερο μου. Πάντα θα έχω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για τον ιδιοκτήτη, τον Ντάνι Έιντζ, τον Ντοκ Ρίβερς, τους παλιούς συμπαίκτες μου και φυσικά το τον λαό των Σέλτικς».

Οι Σέλτικς είχαν αποσύρει μέχρι πρότινος 23 φανέλες και με τoυ «KG» θα είναι 24 στην οροφή του «TD Garden». Για να επισημοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να γίνει ειδικό event από τον σύλλογο της Βοστώνης.

Στην τεράστια του καριέρα στο NBA, ο Κέβιν Γκαρνέτ είχε 17,8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ, ενώ μαζί με τους Ρέι Άλεν και Πολ Πιρς οδήγησε τους «Κέλτες» στο πρωτάθλημα του 2008.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×