NBA: Σενάριο-βόμβα για Αντετοκούνμπο! (photos)

Μια «βόμβα» έριξε δημοσιογράφος του Fox Sports για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας, αλλά και ολόκληρου του NBA, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να στοχεύει προς τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Βέβαια, ήδη πολλά σενάρια κάνουν την εμφάνισή τους, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που αφορούν το μέλλον του «Greek Freak» με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ένα από αυτά, από δημοσιογράφο του Fox Sports είναι ικανό να βάλει «φωτιά» σε όλο το NBA, αλλάζοντας εντελώς τις συνθήκες στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να δηλώσει παντού πως επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στους Μπακς, όμως τα σενάρια για το μέλλον του, δίνουν και παίρνουν.
Το τελευταίο μάλιστα πρόκειται για μια «βόμβα» για όλο το πρωτάθλημα, καθώς δημοσιογράφος του Fox Sports ισχυρίζεται πως...
...πολύ πιθανό ο Greek Freak να μετακομίζει στους Γουόριορς αν οι Μπακς δεν καταφέρουν φέτος να φτάσουν στους τελικούς.
Οι Γουόριορς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήδη κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις για να αρπάξουν τον Αντετοκούνμπο με ανταλλαγή, εφόσον αυτός αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.
Η παραχώρηση του Ντ’ Άντζελο Ράσελ στους Τίμπεργουλβς ερμηνεύεται ως προσπάθεια της ομάδας του Στιβ Κερ να δημιουργήσει «χώρο», ενώ παράλληλα έχει λάβει ως αντάλλαγμα ένα top 3 ντραφτ πικ για το 2021 και περιμένει (έχοντας το χειρότερο ρεκόρ φέτος στο ΝΒΑ) μια κορυφαία επιλογή στο ντραφτ του 2020.
«Αν νομίζατε πως οι Γουόριορς με τον Ντουράντ ήταν δυνατοί, θα δείτε πώς θα είναι μαζί ο Γιάννης, ο Κάρι, ο Τόμπσον και ο Γκριν. Μιλάμε για μια δυναστεία πέντε ετών», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Fox Sports. Απλά τρόμος...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×