Σκάει «βόμβα» με Αντετοκούνμπο εν μέσω κορονοϊού! (photos)

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει στο NBA λόγω του κορονοϊού, όμως, δεν λείπουν οι… καυτές ειδήσεις και σε μια από αυτές είναι πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το NBA από την πρώτη στιγμή που άρχισε να εξαπλώνεται και στις ΗΠΑ ο κορονοϊός, αποφάσισε να βάλει… λουκέτο έτσι ώστε να διασφαλίσει την υγεία των παικτών, των προπονητών και των φιλάθλων. Ο «μαγικός κόσμος» είναι στην… αναμονή, όπως και ο υπόλοιπους πλανήτης, παρόλα  αυτά δεν λείπουν τα ρεπορτάζ για το μέλλον και σε ένα από αυτά έπεσε η… βόμβα αναφορικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με όσα γραφτεί τα τελευταία 24ωρα στις ΗΠΑ, ο «Greek Freak» δεν αποκλείεται σύντομα να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι και τους Μπακς, έτσι ώστε να μετακινηθεί σε μια ομάδα που θα προκαλέσει αίσθηση η επιλογή της.

Οι Αμερικανοί στηρίζουν τα ρεπορτάζ τους σε μερικά μηνύματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από τα social media στο διάστημα της… καραντίνας και φαίνεται πως περιμένουν «καυτές» εξελίξεις όταν επιστρέψει η κανονικότητα. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Φουντώνουν οι φήμες για μεταγραφική... βόμβα το καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
«Τροφή» στα δημοσιεύματα έχουν δώσει κάποια μηνύματα του ίδιου στα social media, όπως αυτό που ανέφερε ότι η σύντροφός του μεγάλωσε όντας οπαδός των Λέικερς!
Επίσης έγινε θέμα και η επιλογή του Γιάννη για την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών στο ΝΒΑ όπου εκτός του Τζόρνταν είχε τέσσερις παίκτες που έχουν παίξει στους Λέικερς (Κόμπι, Μάτζικ, Λεμπρόν και Σακίλ)
Στις ΗΠΑ, λοιπόν, έχει αρχίσει πλέον όχι απλά να ψιθυρίζεται αλλά να... λέγεται ευθέως ότι ο Γιάννης θα γίνει συμπαίκτης με τον Λεμπρόν, αφού κι ο τελευταίος δήλωσε πως θέλει να μείνει για πάντα στους Λέικερς.
Τελευταίο... ποστ που έδωσε πάτημα, ήταν ένα βίντεο από γνωστή σελίδα που έδειχνε τον Γιάννη σαν παίκτη των Λέικερς να βάζει buzzer beater σε γνωστό game. Ο «Greek Freak» το έκανε RT στο Twitter κι έγραψε «εγώ το έκανα αυτό;», με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρεπορτάζ σαν αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×