Ο Χόρας Γκραντ προκαλεί τον Μάικλ Τζόρνταν: «Ας το λύσουμε σαν άνδρες»

Πέρασε στην αντεπίθεση ο άλλοτε συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς και τον… προκαλεί να λύσουν στα ίσα τα προβλήματά τους!

Το «The Last Dance» εκτός από ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ που μας έκανε όλους να… κολλήσουμε, είχε και αρκετές αποκαλύψεις. Κάποιες αφορούσαν παλιές κόντρες, ενώ κάποιες από αυτές φαίνεται πως συνεχίζονται ακόμα ή ήταν… υπόγειες και βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια. Όπως η διαμάχη που φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χόρας Γκραντ και τον Μάικλ Τζόρνταν!

Στη διάρκεια των επεισοδίων ο «Air» άφησε αιχμές πως ο Χόρας Γκραντ ήταν αυτός που έδωσε πληροφορίες για να γραφτεί το «Jordan Rules». Το βιβλίο που ανέφερε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή για όλους τους υπόλοιπους στους Σικάγο Μπουλς την εποχή που ο Τζόρνταν ήταν ο απόλυτος σταρ και ηγέτης της ομάδας.

Ο Χόρας Γκραντ, ωστόσο, το διέψευσε κατηγορηματικά και μάλιστα φαίνεται να τα έχει… πάρει με τον Μάικλ Τζόρνταν. Τόσο, που σύμφωνα με το Bleacher Report είπε μεταξύ άλλων ότι «είναι όλα ψέματα! Αν ο MJ έχει πρόβλημα μαζί μου, ή κάποια κακία, ας έρθει  να το λύσουμε σαν άνδρες»!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×